Rólunk

A Top Barfeeder Kft., mint a TOP AUTOMAZIONI S.R.l kizárólagos magyarországi képviselője és forgalmazója bemutatjuk anyacégünket a TOP AUTOMAZIONI S.r.l-t valamint termékünket a TOP FUSION automata szálvezető berendezést.

A cég alapításának időpontja 1970, amikor is Torneria Automatica Bargellini néven automata szálvezető berendezések gyártására szakosodott cégként kezdtük meg működésünket, Bruno Bargellini úr vezetésével, aki azóta is a cég tulajdonosa és igazgatója.

1989-A Bargellini cég megtervezi és a következő évtől már sorozatban gyártja az első hidraulikus működésű rúdadagolóját. Ezzel egy időben elkezdődött az együttműködés a Star gépgyártó céggel, egy automata szálvezető berendezés megtervezésére.

2000- A cég életében egy új korszak kezdődik. Top Automazioni-ra változik az elnevezés, és mint családi vállakozás működik tovább Bruno Bargellini úr vezetésével, felesége Valeria Abati asszony mint pénzügyi vezető, valamint fiaik Gian Maria és Nicola tervező és designer tevékenységének bevonásával.

2001- A TOP Automazioni műszaki szabadalmat jegyeztet be egy forradalmian új PLC vezérelt automata működésű szálvezető berendezésre, mely radikálisan lecsökkenti a méret átálláshoz kapcsolódó gyártási mellék időket.

2003-A cég mely Olaszországban, Poggio Berni-ben található, sikeresen terjeszkedik a külföldi piacokon, mint USA és Európa.

2005-A TOP Automazioni-t megválasztották a Leg innovatívabb Olasz cégnek több mint 100.000 pályázó cég közül.
Napjainkban elmondhatjuk, hogy az európai piacokon szinte mindenhol jelen vagyunk termékeinkkel, és folyamatosan bővülő gyártás kapacitásunknak valamint a jelentős innovációknak köszönhetően meghódítottuk az amerikai piacokat és számos országban piacvezetők vagyunk, az automata szálvezető berendezések piacán.

Szakértő műszaki csapatunknak, valamint szerződött viszonteladói és szerviz partnereinknek köszönhetően, folyamatos szakmai és műszaki támogatást tudunk biztosítani ügyfeleink részére.