ROBUST SD széria ipari darálók - megrendelésre

ROBUST szlovén gyártmányú ipari darálóink egyszerűen kezelhetőek és univerzálisan használhatók a hulladékkezelésben. Kis asztalosüzemek, műanyaggyártók, nyomdák, hulladékfeldolgozók ideális segítsége lehet a hulladék méretének és a szállítási költségének csökkentésében. Változó méretekkel igazán jól terhelhetőek és kis helyigényük van. Használatukkal megkönnyítik a keletkező hulladék gyors és hatékony megsemmisítését.

Cégünk a ROBUST ipari darálók hivatalps magyarországi képviselete.

Az alábbi típusok közül vályaszthatnak:

Robust SD 45
Az SD 45 ipari daráló kicsi, egyszerűen kezelhető, energiatakarékos megoldás. Kis mérete ellenére igazán jól terhelhető, fa hulladék, forgácslapok, furnér, MDF lemezek, kartondobozok, műanyagok darálására alkalmas - Teljesen automatikus működés jellemzi. - A motor indítását a csillag/delta rendszer vezérli - Edzett HARDOX rosta és kések négy vágóéllel, meghosszabbított élettartammal - Egyszerű telepítés - Gazdaságos üzemeltetés - Rendkívül csendes működés - Egyszerű és minimális karbantartás igény.

Teljesítmény:                               11 / 15 kW

 

ROBUST SD 60
A népszerű SD 60 elektromotoros hajtású szíjhajtáson keresztül adja le teljesítményét, amely mellett egy kiegészítő hidraulikus rendszer is gondoskodik a még hatékonyabb működésről. A hidraulikus rendszer egy darálást segítő előtoló egység mozgását szabályozza. A darálandó alapanyagot a vágókéseket rögzítő tengely felé tolja, amely folyamatos forgásával összezúzza azt. A darált anyag végső méretét különböző méretű, könnyen cserélhető rostával tudjuk változtatni.

TELJESÍTMÉNY (kW): 15 / 18,5 
TÖLTŐNYÍLÁS (mm): 946 x 567
ROTOR MŰKÖDÉSI HOSSZA (mm):  549
ROSTA LYUK ÁTMÉRŐ (mm): 10-30
KAPACITÁS (m3/h):  1 – 4*

Robust SD 70
 A Robust SD 70 egytengelyes daráló kiválóan alkalmas a nagy szilárdságú és nagy mennyiségű ipari hulladékok aprítására. A robusztus szerkezetű daráló az igazán kemény igénybevételre is megfelelő. Az elektromotoros hajtás mellett egy kiegészítő hidraulikus rendszer is gondoskodik a még hatékonyabb működésről. A hidraulikus rendszer egy darálást segítő előtoló egység mozgását szabályozza. A darálandó alapanyagot a vágókéseket rögzítő tengely felé tolja, amely folyamatos forgásával összezúzza azt. A darált anyag végső méretét különböző méretű, könnyen cserélhető rostával tudjuk változtatni.


TÖLTŐNYÍLÁS (mm): 1445 × 1345
ROTOR MŰKÖDÉSI HOSSZA (mm): 650
KAPACITÁS (m3/h): 3 – 5*
TELJESÍTMÉNY (kW): 15 / 18,5 / 22
 

Robust SD 90 és 90 XL
 A Robust SD 90 és 90 XL a legnagyobb daráló a kínálatban, mely tökéletesen alkalmas akár raklapok darálására és nagy szilárdságú és nagy mennyiségű ipari hulladékok aprítására. Az erős hajtómű, elektromotoros hajtás mellett egy kiegészítő hidraulikus rendszer is gondoskodik a még hatékonyabb működésről. 
A teljesítmény maximalizált, amellyel akár 8m3/óra anyag darálható. Raklapok darálására ideális megoldás, szögekkel együtt minden átmegy a gépen. Opcióként paletta elődarálóval, kihordószalaggal, mágneses leválasztóval kiegészíthető, amivel a fémdarabok utólag automatikusan szeparálódnak.

TÖLTŐNYÍLÁS (mm): 1446 x 1565 mm/ 2031 x 1565 mm
ROTOR MŰKÖDÉSI HOSSZA (mm): 870
KAPACITÁS (m3/h): max7/ 8*
TELJESÍTMÉNY (kW): 18,5/22/30 kW