STOKKERMILL HM100 FELÚJÍTOTT KALAPÁCSOS DARÁLÓ

Stokkermill HM100 kalapácsos darálógép teljesen felújítva raktárkészletről eladó

HM100 típusú kalapácsos darálógép új rotorral, kalapáccsal és rostával, garattal és rezgő kihordóval, 160 kW-os motorral, új elektromos panellel eladó.

Gyártó:          Stokkermill

Típus:             HM100

Állapota:        felújított használt gép


Teljesítmény:            160 kW

Tömege:                    15.000 Kg

Kalapácsok száma: 24 db

Kalapács súlya:        18 kg

RPM rotor:                800 rpm

Tartály mérete:         920x650 mm


Kalapácsos darálók és aprítógépek HM sorozata a különböző hulladékok térfogatának csökkentésére lettek kifejlesztve, azzal a céllal, hogy szeparálják és visszanyerjék a vas- és fémfrakciókat. A Stokkermill-Hammermills sorozat kalapácsos darálói a következőkre kategóriákba sorolhatóak: - finomító darálók másodlagos apríték csökkentésre, 22 és 200 kw közötti kapacitással, 18 kg-os kalapácstömeggel anyagfinomítási folyamatokhoz, - 200 és 500 kw közötti kapacitású darálógépek, elsődleges daráláshoz, legfeljebb 50 kg súlyú kalapácsokkal. A Stokkermill-Hammermills kalapácsmalmokat azon alapvető kritériumok szerint tervezték és építették, hogy lehetővé tegyék a könnyű használatot, csökkentsék az állásidőt a karbantartás és a rosta cseréjének ideje alatt, ezenfelül rendkívül robusztusak, továbbá megbízhatóak legyenek. A kalapácsos darálók erősek, tartósak és kompromisszumok nélkül lettek tervezve és megépítve. A Stokkermill-Hammermills HM sorozatú kalapácsos darálói két piacvezető vállalat régóta tartó együttműködésének az eredménye az aggregátumok újrahasznosítására. A Stokkermill-Hammermills mindig is vezető szerepet töltött be az aggregátumok kezelésében, valamint a felszíni kőzetbányászatban és hulladékanyagok feldolgozásában. Harminc éves tapasztalattal rendelkezik a kalapácsos darálók, a közepes és nagy méretű daráló- és szeparáló rendszerek, az inert ipar számára készült speciális gépek összeszerelésében, karbantartásában és építésében. A Stokkermill Recycling Machinery több mint harminc éve tervez és gyárt gépeket az újrahasznosító ipar számára. Széles körű tapasztalatot szerzett az anyagok aprítására, granulálására és szeparálására szolgáló berendezéseinek hatékonyságáról. A gyors értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a saját olaszországi gyártóüzemeikben gyártott termékek magas színvonala globális márkává tette a Stokkermillt. A partnerség kezdetétől kezdve hatékony együttműködést tudott létrehozni a két vállalat. Ez az együttműködés odáig fejlődött, hogy a Stokkermill- Hammermills rendkívül specializált gyártóvá és beszállítóvá vált a globális piacon.

 

Kalapácsos daráló fémaprító HM80-HM120 sorozat közepes méretű kalapácsos darálója 80 és 315 kw közötti teljesítménytartományú, a kalapácsok súlya pedig 16-22 kg. Ezek közepes méretű gépek finomító darálóként és elsődleges kalapácsos darálóként is használhatók. Rendkívül sokoldalúak, és különféle alkalmazásokhoz tervezték a fém újrahasznosítására és a hulladékgyűjtés területén. A HM80-HM120 sorozat mindegyike forgókalapácsokkal készül, hogy megakadályozza ezek eltörését a véletlenszerű túlterhelés esetén. A közepes méretű sorozat kalapácsos darálói rendelkeznek egy automatikus nyílású kidobóajtóval, amely nagy tömegű testek észlelése esetén aktiválódik. Hasonlóképpen, a rotor és az erőátvitel között egy automatikus hidraulikus tengelykapcsoló-rendszer is rendelkezésre áll. A kalapácsos darálók mindegyike lehetővé teszi a különböző méretű és formájú osztályozó rosták használatát, a kezelendő anyagtól és a szükséges mérettől függően. A kalapácsos daráló hidraulikus felnyitó rendszere lehetővé teszi a rosta cseréjének és a rendkívüli karbantartási tevékenységnek a gyors elvégzését. A gép sajátos kialakítása lehetővé teszi a kalapácsok gyors megfordítását.

 • A géptest teljes egészében nagy szilárdságú acélból készül.
 • A gép belsejében lévő páncél és a kalapácsok 12%-os mangánötvözetből készülnek (felhasználástól függően változó).

A HM80-120 sorozat kalapácsos darálóit felszerelték egy rázópaddal, amely az anyag folyamatos kiáramlását teszi lehetővé.

 

Alkalmazási terület:

 • Kalapácsos darálók elektromos és elektronikus berendezések (WEEE) aprításához
 • Kalapácsos darálók réz transzformátorok aprításához
 • Kalapácsos darálók könnyűhulladék aprításához
 • Kalapácsos darálók alumíniumhulladék aprítására
 • Kalapácsos darálók alumínium profilok aprításához
 • Kalapácsos darálók különböző konzervdobozok aprításához
 • Kalapácsos darálók ipari réz-alumínium radiátorok aprításához
 • Kalapácsos darálók differenciálatlan ipari hulladék aprítására
 • Kalapácsos darálók a jármű alkatrészeinek aprításához
 • Kalapácsos darálók elektronikus táblák aprításához
 • Kalapácsos darálók elektronikus vezérlőegységek aprításához
 • Kalapácsos darálók automatikus generátorok aprításához
 • Kalapácsos darálók motorok aprításához
 • Kalapácsos darálók elektromos motorok aprításához
 • Kalapácsos darálók autókompresszorok aprításához
 • Kalapácsos darálók kompresszorok aprításához
 • Kalapácsos darálók háztartási villanymotorok aprításához
 • Kalapácsos darálók vízmérők és gázmérők aprításához