• KÖSZÖNTJÜK WEBOLDALUNKON!
  ISMERJEN MEG
  BENNÜNKET!
  Cégünk hulladékkezelő és újrahasznosító gépek, forgács-centrifugák,
  rúdadagolók és egyéb ipari gépek forgalmazásával foglalkozó társaság.
  Rólunk Kapcsolat
 • SZÁMUNKRA FONTOS
  A KIVÁLÓ MINŐSÉG
  ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG
  Olaszországi partnereinken keresztül használt és új berendezések kereskedelmével,
  a gépek üzembe helyezésével, képviseletével foglalkozunk
  Partnerek Kapcsolat
 • Mottónk és hitvallásunk:
  A FEJLŐDÉS ÉS A
  KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
  Rúdadagolók, daráló gépek, kábelnyúzó gépek, betontörők, erdőgazdálkodási berendezések,
  újrahasznosító gépek, forgácskezelés-emulzió visszanyerés...
  Eladó gépek Kapcsolat

Piacvezető partnerek

Kizárólagos viszonteladói státusz

Széles termékkínálat

Új és használt gépek, berendezések

Bemutatkozik a

Top Barfeeder Kft.

Völgyi Szabolcs, a Top Barfeeder KFT tulajdonosa és alapítója vagyok. Közel 20 éve értékesítek ipari berendezéseket, eleinte a fémforgácsoló, valamint fémmegmunkáló cégek számára, az elmúlt 10 évben pedig az újrahasznosítást végző cégek számára kínálok gépeket berendezéseket. Több mint 1.200 ügyféllel tartom a kapcsolatot és több száz gépet, berendezést értékesítettem már ügyfeleim részére, az egyszemélyes kisvállalkozástól egészen az olyan multinacionális cégekig, mint Audi, Denso, Visteon stb.

Cégem a Top Barfeeder Kft. több mint 10 éves múltra tekint vissza, több száz elégedett ügyféllel. Olasz és német partnereink biztosítják a szakmai tapasztalat, a gyártás, szerviz és alkatrész háttér elérését vevőink számára. Ezen gyártókkal cégünknek kizárólagos szerződése van, és igyekszünk vevőink számára minden információt és segítséget megadni. Ezenkívül az újrahasznosítás területén további egyedi gépek, berendezések beszerzésében is állunk partnereink rendelkezésére. Vállaljuk használt és új darálógépek, shredderek, komplett hulladékfeldolgozó gépsorok beszerzését, illetve szakmai tanácsadását. Raktárkészletünkön lévő gépeink folyamatosan változnak, kiszolgálva a piaci résztvevőket mind Magyarország és az Európai Unió országain belül is.

CertUnion ISO 9001:2009 Bővebben rólunk
ISO9001 Tanúsítvány (Magyar)
ISO9001 Tanúsítvány (Angol)

Rúdadagolók

A fémmegmunkáló gépek piaca jelentős bővülést mutat, tehát kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak az esztergagépek hatékony működését elősegítő rúdadagolók, amelyben partnerünk az olasz TOP Automazioni.

Forgács-centrifugálás

A fémmegmunkálás során keletkező emulzió és forgács tekintetében is innovatív megoldást kínálunk mindazoknak a cégeknek, amelyek a jövőben a fejlődés és a költséghatékonyság jelszavait tűzik ki a zászlójukra.

Újrahasznosítás

Az újrahasznosítás, környezettudatosság témakörénél maradva pedig széles gépparkot kínálunk a hulladékfeldolgozás és újrahasznosítás területén.
Cégünk neves, külföldi piacvezető gépgyártók kizárólagos viszonteladója Magyarországon.

Legfrissebb híreink

Mach-Tech Ipar Napjai 2023.

Cégünk, akárcsak a korábbi években, úgy 2023-ban is részt vesz a hungexpo területén megrendezésre kerülő IPAR NAPJAI nevű kiállításon, m...

Rólunk

Völgyi Szabolcs, a Top Barfeeder KFT tulajdonosa és alapítója vagyok. Közel 20 éve értékesítek ipari berendezéseket, eleinte a fémforgácsoló,...

Kapcsolatfelvétel

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön keresztül
vagy az alábbi űrlap segítségével és mi a lehető leghamarabb válaszolunk a megkeresésére!